Joc de la proximitat. Fira de la terra 2024

I tu, quin tipus de comprador ets?

Sius plau, entra el teu email:

1. Aquest cap de setmana marxeu fora amb la família. Has fet una llista amb les coses que us heu d’endur, i resulta que la meitat les has d’anar a comprar. El primer que apareix a la llista són uns cordons de sabata, per si se’t fan malbé a muntanya. Caram, als calaixos no en tens cap. N’hauràs d’anar a comprar.

 
 

2. Ja has trobat els cordons, que bé, perquè no hauries pas sabut què fer sense. Ara aviam on trobes una cantimplora. Uhmmm..i doncs, on aniries a buscar-la?

 
 

3. Això no ho has posat a la llista, però ara que hi penses, potser hauries de passar pel taller mecànic a canviar l’oli i revisar les rodes. Quantes opcions tens a Caldes per fer això?

 
 

4. Ostres però si ha caducat l’assegurança del cotxe! Aniràs ràpidament a…

 
 

5. Ara ja sembla que ho tenim tot, només cal agafar alguna cosa de menjar, fresca i sana, pel camí. Ja està, compraràs fruita a…

 
 

6. i potser et faran falta uns entrepans per si ens agafa gana…
(Pots escollir més d’una resposta)

 
 
 

7. Sort que hi has caigut! No ho havies escrit a la llista, però la Maria, la teva filla petita, es mareja cada vegada que puja al cotxe. Valdrà més que compris unes Biodramines pel que pugui ser…

 
 

8. Una cosa que sí és a la llista és COMPRAR DETALLET als amics que anem a visitar a la muntanya. Encara no has decidit el què. Dubtes entre:
(Pots escollir més d’una resposta)

 
 
 

9. i que no se’t passi avisar que no seràs a casa a:
(Pots escollir més d’una resposta)

 
 
 

10. En Joan està molt pesat, porta un pavo adolescent que no s’aguanta, i no calla que vol quedar-se a Caldes i no marxar de viatge…

 
 

11. Sius plau, escriu el teu Nom, Cognom, telèfon i confirma el teu email per poder contactar amb tu si ets la persona guanyadora.


Pregunta 1 de 11