Comerç a Caldes de Malavella

Categories principals
Totes les categories
Categories
CONSTRUCCIONS BARCELÓ JORDÀ s.l.
Termal café
FARMÀCIA XÈNIA PLANAS
Bonàrea Caldes de Malavella
UETUS VETERINARIS
Pom de Flors
DEL RIO CONSULTING
Forn Venanci
ESTÈTICA NURI TUBERT
Farmàcia Margarita Casanovas Altarriba
LLIBRERIA TAU
Mas Teixidor Turisme Rural
TOT BÉ GIRONA SERRALLERS.
Autoescola Malavella
Seralmo
Hotel Balneari Vichy Catalan
MATERIALS TAULER
Axial geologia i medi ambient
Trini Fruit i Verd
nucliweb
fustersdecaldes
Auto taller Victor
Ferreteria la selva
El Petit Fornet
Farmàcia Pep Folch Aldehuelo
CENTRE TÈCNIC FINANCER – GRUPO BARYMONT
Bar Grill Trévol
Pastisseria BUHIGAS
CARNS I EMBOTITS JESÚS TURÓN
Atri Cultura i Patrimoni

Caldes de Malavella és una encantadora vila situada a la província de Girona, coneguda per les seves aigües termals beneficioses per a la salut i el benestar. A més de les seves propietats termals, Caldes de Malavella també és un important centre comercial que alberga una gran varietat d’empreses locals.

El comerç a Caldes de Malavella és vibrant i divers, amb nombroses empreses i establiments que ofereixen una àmplia gamma de serveis i productes per satisfer les necessitats dels seus residents i visitants. Les empreses de Caldes de Malavella són un exemple de compromís amb la comunitat local i la seva economia.

Les botigues de Caldes de Malavella són una visita obligada per als amants de les compres. Amb una gran varietat de negocis, com ara fruiteries, perruqueries, bars, restaurants, botigues de roba i molts més, els visitants poden trobar tot allò que desitgin en aquesta encantadora vila. Les fruiteries ofereixen productes frescos i de qualitat, mentre que les perruqueries ofereixen serveis de tall, pentinat i tractaments per cuidar dels cabells. Els bars i restaurants ofereixen una exquisida cuina local i internacional per satisfer els paladars més exigents.

A més dels establiments de venda minorista, Caldes de Malavella també compta amb empreses dedicades a serveis especialitzats com ara els balnearis, que ofereixen tractaments termals i terapèutics per a la relaxació i la cura del cos. També hi ha serveis de disseny web i fotografia, que ajuden les empreses locals a crear una presència en línia i promocionar els seus productes i serveis. Si el teu cotxe necessita reparacions, els tallers mecànics estan disponibles per cuidar-ne el manteniment i les reparacions necessàries. A més, els constructors locals ofereixen serveis per construir i renovar vivendes i locals comercials.

Caldes de Malavella és una destinació perfecta per als amants de les compres, amb una gran varietat de comerços i empreses que atenen totes les necessitats dels seus habitants i visitants. Sigui quin sigui el que estiguis buscant, segur que el trobaràs en aquesta encantadora vila plena de vida comercial i serveis de qualitat.

Categories principals
Totes les categories
Categories