Atri Cultura i Patrimoni

Carrer Nou, 60, 2n

17455 Caldes de Malavella

De dl. a dv. de 8h a 19h [Concertar visita prèviament]. Ds i dg de 9.30h a 13h [Ds i Dg només per Visites i Experiències Culturals]

972470735

620969762

info@atri.cat

Altres: https://www.instagram.com/experiencies_culturals/

Atri Cultura i Patrimoni som una empresa familiar que treballem en diferents àmbits del patrimoni cultural, l’arqueologia i la història, especialment de la comarca de la Selva, comarques gironines i limítrofes.

Gràcies als més de 25 anys d’experiència dels fundadors en el sector de la gestió, recerca, difusió i didàctica del patrimoni, a part dels treballs arqueològics i de la recerca històrica oferim altres serveis tècnics i professionals com la consultoria i assessoria cultural i històrica.

També tenim la secció de turisme cultural i arqueològic, activitats divulgatives de creació pròpia a partir de l’experiència i coneixement adquirits en els nostres treballs i realitzades de la mà d’historiadors i arqueòlegs.

SERVEIS GENERALS:
-Serveis tècnics, consultoria i assessoria en l’àmbit de la gestió del patrimoni cultural, la història i l’arqueologia. Excavacions i controls arqueològics i recerca històrica.
-Productes i activitats de difusió, senyalització, dinamització i didàctica del patrimoni cultural.
-Serveis i productes de turisme cultural i arqueològic. Creació i realització de visites, rutes i experiències culturals. Disponibles com a val regal. Consultar: www.experienciesculturals.cat

PROMOCIONS ACTUALS

Visites del dijos amb l’arqueòleg a Caldes de Malavella

Ja som juliol, i arriben les visites del dijous amb l’arqueòleg a Caldes de Malavella!
Amb la visita cultural amb l’arqueòleg “Caldes Romana i Medieval”, viuràs l’arqueologia i la història en unes visites úniques.
Joan Llinàs, historiador i arqueòleg director de les darreres excavacions a les Termes Romanes i a l’Urbs d’Aquae Calidae, t’ho explicarà de primera mà!
Tots els dijous de juliol i agost, a les 19h, amb reserva prèvia (excepte dijous 31 d’agost).
Grups reduïts i places limitades.
Consulteu els detalls i com fer les inscripcions al següent enllaç visita cultural amb l’arqueòleg “Caldes Romana i Medieval”
 
Durant tot any 2023, també pots gaudir de la promoció TRIA QUINA SELVA VOLS DESCOBRIR!